så gott som klart

Då är ni välkomna att hälsa på för nu e de så gott som färdigt.
Tyvärr lite dåligt med bilder, men som sagt... bara droppa förbi så får ni se hur de ser ut.
Kram

dumma röris

Ja, då va kaklet uppe då. De gick ju väldans snabbt och smidigt, så de va inga problem.
Har satt dit alla luckorna i underskåpen och den nya å fina diskmaskinen sitter på plats. Nu e de bara den där förbannade rörmokaren som inte kommit. Blir sååå trött på hantverkare. Denna rörmokare e en kompis till min chef och han ska göra detta svart e de tänkt (alltså sätta dit avloppet och dra in diskmaskinen) men han lovar att han ska komma en dag men kommer alltid med någon ursäkt. Sen lovar han en ny dag men lika dant då. Nu börjar de lixombli lite kris eftersom vi inte har nått vatten i köket. Måste ju kunna äta å sådär. Åååååh... blir så less.
Men i övrigt så ser de bra ut. Överskåpsluckorna e ju inte uppe än, då vi måste städa ur allt damm å sånt ur dom först. Har samlats en hel del byggdamm ska jag säga. Men det går ju på ett kick. Ärledig imorgon så då ska jag göra ett ryck och försöka få klart lite. Dock svårt att borra uppluckorna själv. Får ta hjälp av abbe när han kommer hem. Vill få klart NU!
Den 16e ska vi dessutom ha lite julmiddag här och då e de ju nice om de e färdigt lixom,så de inte står kartonger å sånt överallt. Känns ju trist lixom.