Nuså

Så nu börjar de närma sig den stora dagen.
En vecka lite drygt kvar..
kaklet i köket ligger fortfarande i sin kartong, men de ska upp i helgen e de tänkt. När det är uppe är vi i stort sett klara, med allt de större vill säga..
luckorna har vi ännu inte målat å de lär ju kunna ta ett tag kanske.. måste för det första köpa färg till dom eftersom de måste vara lackfärg.
Sen ska det målas två ggr i lilla rummet, men de tänkte jag fixa imorron så de ska nog bli klart då e de tänkt.
Men känns faktiskt hoppfullt nu måste jag säga, men jag ska inte rop hej förens vi har kaklat för det har jag aldrig någonsin gjort förut så de ska bli spännande och se hur vi klarar av det.
Martin va ute igår och fixade ho:n i bänkskivan å de blev superfint, han e duktig han å jävligt snäll som sitter å åker för att hjälpa oss :)
Nu måste vi ha dit en elektriker som fixar uttag till diskmaskin och lite andra nya uttag, sen röris måste komma och fixa rören under diskbänken sen så e de så gott som beboligt. Fett nice.
Förstå vad skönt det kommer va när allt grovjobbet e klart å de e bara de där finliret som e kvar, de e ju de som gör allt. Det kommer bli skoj.
Så blir det fint och mys inför jul!

ont om tid

åååh...
två veckor kvar tills allt måste vara klart, känns som om tiden bara rinner iväg.
Vi kommer aldrig hinna tills dess.... blä!
ska jobba som ett as i helgen så iaf det lilla rummet  blir så gott som klart. Det är föärdigspacklat nu iaf för jag var ut idag och spckalde det sista... svårt som fan.
Så ska ut i helgen och slipa spacklet å sen förhoppningsvis kunna måla det första lagret på söndag. Men allt tar ju dessvärre längre tid än vad man räknar med... :(
Köket står ju ganska stilla...
inhandlar typ allt dom kommer behövas... förutom kakel.
Martin skulle komma ut på onsdag och fixa bänkskivan åt oss, han e f-n snäll han!
Så efter det så e den på plats iaf... sen e de kaklet som ska upp.. de e nog det som känns jobbigast just nu för jag e inte säker på om jag klarar av det...
aja... utmaningar!

Kämpa

Var ute i lägenheten igår kväll och det kändes faktiskt som att vi för en gångs skull fick något gjort. Jag, adde och daneil var ute så vi var ju några stycken också.
Adde spacklade som en galning i det lilla rummet, det blev nästan klart... bara de att spacklet tog slut så vi måste köpa nytt sånt.
Daniel röjde ut allt från köket, alla gamla skåp och bänkskivor mm. Så nu är dte superfint där inne om man tänker på allt skit som var där innan.
Själv så skruvade jag ihop alla skåpen. Det var hur lätt som helst... e dock bara stommarna, utan dörrar och fötter. Men det kommer sen när vi ska upp med skiten.
Känns riktigt kul nu faktiskt... i helgen hoppas jag att det händer en jäkla massa så vi kan åka iväg å köpabänkskiva och slänga på den. då e de ju så gått som klart, men de e långt dit.
Bara att kämpa på.

Detta döljde sig under...

Detta döljde sig under...

Tapetklister och plast så tapeten släpper

Tapetklister och plast så tapeten släpper

lillrummet med gamla tapeten

lillrummet med gamla tapeten

Efter

Efter
all puts sitter dock kvar

Första plattan

Första plattan

Köket

Köket
Köket och det fina kaklet innan rivning

Full fart framåt

Vet inte om de hänt så mycket sen sist.
Jag har varit ute i veckan och rivit tapeter i det lilla rummet och hann väl riva klar i halva ungefär, tog mej 5 timmar. Sen var det ju sån jäkla kaos i trafiken när jag skulle hem på onsdagen så jag vågade aldrig åka tu på torsdagen och göra klart det jag börjat med. Så adde och stackars daniel har varit ute i helgen och fortsatt riva, men av någon anledning så har de inte hunnit riva ner alla tapeter (ganska otroligt), men de har spacklat det som jag rivit. Så imorgon efter att jag sovit lite ska jag ut och riva resten så att adde sen kan åka dit på tisdag (då jag e på kryssning) och spackla resten.
I helgen e de köket som gäller. Ska till ikea i veckan och köpa nya skåp så vi lär väl få skruva som galningar sen i helgen för att få ihop skiten. Men det ska väl gå bra, speciellt med mitt tålamod :P

Men känns som att tiden bara rinner iväg och vi inte hinner nått, så nu gäller de att lägga på ett kål. :)
Bilder kommer nog nångång, har ju ingen data hemma längre, än mindre internet. Tvn den står också ute i Märsta.... kuuuuuuuuuuuuuul!