första polistestet snart här.... gah

då har jag fått ett datum för svenskprov och kort samtal på polishögskolan.
Gud, nu börjar de verkligen bli alvar av detta. Känns jäkligt läskigt, men samtidigt jäkligt kul.
Tror jag bygger upp mina förhoppningar lite för mycket dock. Fattar ju innerst inne att jag inte kommer komma in denna gång, tror jag behöver samla på mej fler meriter, men ändå så kan jag inte sluta hoppas. Vill ju verkligen detta.
Som tur är så har Ullis fått en tid för dessa prov en vecka innan mej så jag hinner få lite inside tips, vilket är jäkligt bra för ja e lite nervös inför det där samtalet. Vad e de dom ska fråga om lixom. Sen blir jag så nervös inför poliser, de ingiver sån respekt..... men, men... bara göra sitt bästa och hoppas jag är en av de bästa och får komma vidare och göra fystestet. Men som sagt inte bygga upp förhoppningarna för mycket.

Förövrigt så har mor å far kommit hem från Thailand efter sin fem veckor långa resa. Bruna som f-n såklart, så jag känner mej som en snöboll bredvid dom... men, men.. så jäkligt kan de va ibland.
Va ute i ova idag och hälsa på, va kul att se dom efter så lång tid. Det var även kul att träffa Lilja, va ju också mer än fem veckor sen. Hon e ju världens sötaste :)

Snart åker vi till fjällen också :)
Jobbar sex pass till sen drar vi iväg... känns sååååå jäkla nice. Har verkligen längtat efter detta. Ska bli så skönt att komma bort ett tag och bara släppa alla tankar på vardagen, åka skidor, bada bastu och bara ha de j-ligt bra!

tråkigt ibland och roligt ibland

Ibland blir man ju ganska less.
Tänkte att ja skulle försöka vara lite ekonomisk denna månad och spara lite, men då ska ju TV:n gå sönder. Den har varit bra dålig länge, men trodde den skulle hålla igång en stund till, men icke. Så nu e vi tvugna att köpa en ny tv för pengar som vi inte har. Blir såååååå jävla less!

Men annars e allt nog bra. Va inne i stan igår med adde, ullis, patrik och minna och åkte hästsläde som vi givit ullis i födelsedagspresent. Så vi åkte den turen som tog kanske 40 minuter, mycket mysigt. Sen åkte vi upp i kaknestornet och åt en väldans dyr lunch. Hissen gick så himla fort så när man kom upp så var jag alldeles snurrig. Trodde att tornet gungade. så de va sådär lagom kul, jag som älskar höjder.
Men när vi satt oss och beställt maten och sådär så började jag lugna ner mej. patrik tyckte dock de va superkul att mobba mig för att ja va rädd, men de behöver vi inte gå in närmare på :)
Maten va väldigt god iaf, dock lite väl dyr.
Gick upp ytterligare två våningar för där uppe kunde man gå ut och kolla ut över hela sthlm. Va verkligen vackert.

Sen efter de bar de hemåt. Ganska skönt att komma hem, kände mej ganska trött. Men kul va de iaf. Såna presenter ska man ge bort oftare :)

ojoj

Just smällt i mig 14 bitar sushi. Är supermega mätt! Men fy f-n av gott de va :)

Är hemma ensam idag. Fredag och jag är ledig, idag och hela helgen.
Adde jobbar, sen skulle han träna och sen spela bandy ikväll så han åker ju inte hem emellan :(

Snart kommer Petter hem, kan fortfarande inte fatta att de e sant. Ska bli så nice att se han :)

Jag och Ullis va å simmade igår i valsta simhall, va ju tvugna att ha ett simintyg till polishögskolan. Man måste ju va simkunnig för att bli snut. De va faktiskt jäkligt nice att simma, även om de bara va 6 längder bröst och en längd rygg. Men ändå. Det kändes faktiskt :) Ska nog simma igen...
Hur som helst klarade vi båda av testet ned bravu, så nu ska vi bli polisen... japp.
Sitter förövrigt och försöker skriva en presentation om mig själv som ska skickas med ansökan till polishögskolan, de e inte de lättaste ska ja säga. Man vill ju gärna fokusera presentationen på allt positivt om en själv, men man kan ju inte framställa sig som ett helgon för de blir ju lite fel... Hur som helst, svårt!

förövrigt tränat 60 minuter idag, så jag känner mej grymt duktig :)