v.30

Vilket sjukt härligt väder vi har fått!!
Å vilken sjukt härlig förra vecka jag hade. Sjutk sköööööööööönt med sommar!

I onsdags var det grillning på vår gård. Johanna, Petra och Minna va med. Adde va med och åt, men sen drog han iväg på race. Och det blev en tjejkväll på balkongen. Med en j-la massa vin och snacks.

och lite hångel :D Dom satt som tur va inte bredvid varandra :P


Minna höll sig ganska nykter. Drack ett glad med malibu och cola.


Jag däremot va allt annat än nykter. Hade en tre liters bag in box som jag drack från. Då har man ju ingen koll hur mycket man dricker. Kände på den dagen efter och jag hade nog druckit halva iaf. haha


Givetvid var kissen med hela kvällen också. Hon var nyktras av alla, vilket man kanske inte kan tro nä man ser denna bild. Men hon hade de skönt och avslappnat :D

I helgen var de ju kanonväder. Så i lördags var jag och adde ner till Mantorp och kollade på drag race.

syns inte så väl, men de e en motorcykel. As tuff. Det tyckte ja va de bästa av allt. :D


Drag racing bilarna. Den närmast i bild hejjade vi på eftersom peugeot var sponsor och vi fick gratis läktarplats och inträde pga av det. Han körde rätt bra. Vann detta hit. 


Nörden äter glass också :) Mumsigt värre. Va väl ungefär vad man orkade äta i den hättan som va.

Var meningen att vi typ skulle va där hela dagen, men de var så jäkla varmt och ingen skugga nånstans så vi höll på att smälla av. Vi drog väl därifrån runt 16.30, då orkade vi inte mer. Så vi drog förbi eskilstuna på vägen hem och hälsade på addes föräldrar. Dom blev så glada så. Christer skulle berätta allt och lite till om garaget som han håller på å bygga. Hans föräldrar e så himla gulliga människor. Så kul att hälsa på dom. :D

I söndags var jag, syster och Petra ut till Hova. Va ju även supervarmt denna dag, men det var iaf lite moln på himlen och ca 2-3 grader svalare. Vi hade de asglassigt där ute. Jag hade köpt med glass som vi smaskade på, sen så badade jag och syrran. As skönt. Sen åt vi grillad älg, sjukt gott.


Första i...


andra i :)


Vattnet var sjukt grönt, men de va ingen fara. Det var väldans skönt iaf. 23 grader :D


Även Lilja hoppade från bryggan. Flera ggr. Hon tyckte nog också de va varmt.


slutbadat.


Detta var vad de bjöds på. Älg, majs och öl.... muuuuuuuums


Även mamma kom sen till middagen. Adde va dock upptagen på annat håll, med en bil som han skulle göra service på men det visade sig att den behövde en helrenovering. Så han slet med det hela dagen.

Så hade en jäkla nice vecka förra veckan.
Denna vecka blir dock inte lika nice. Ska jobba 7 pass på 6 dgr. Kanske inte så skoj, men ja ska inte klaga.
Semester nästa vecka :D

Sex and the city kväll...

...med Carran och Linnea.
Vi såg filmen 15.00 och den var väldans bra. Mycket tårar kom det, både av glädje och sorg. Sjukt bra film, har man sett serien e de ett måste att se denna.
Efter filmen, som slutade 17.30, gick vi till en italiensk restaurang där jag bokat bord åt oss.
Va super mysigt ställt. Romantiskt, så de va ju tur att vi va tre tjejer.. hehe. Jag och Carran tog varsinn fördrink, jag drack givetvis en cosmopolitan.
Vi delade även på en flaska vin, super got och fylligt rödvin.. mmm.
Linnea drack bara mineralvatten för hon och hennes kille försökte tydligen bli gravida och hon trodde att hon kanske kunde va gravid så hon ville inte riskera något.
Efter det gick vi hela vägen till mariatorget till en pub där Carrans kusin jobbade. han bjöd på nån shot som smakade som hostmedicin. Men den gick ner :)
Sen så fortsatte jag och Carran till hornstull (denna gång med t-banan) efter att Linnea gått hem. Där drack vi varsin Daquari och tröttheten började så smått komma. Så våra snälla pojkar kom och hämtade oss :D

Lyckad kväll allt som allt.

Fylledagen

I fredags fyllde lilla jag 25 år. Känner mej en aning gammal faktiskt. Har insätt att de bara e 5 år till 30 och mycket som ska hinnas med innan dess.
Men min födelsedag var den bästa jag kan minnas. Jag och Ullis började dagen med en gemensam frukost, sen stack vi ut till droppsta och skulle rida. Hon var "hästvakt" åt en annan islandshäst så jag skulle rida hennes och hon den andra Vi var ute och red i 1,5 timma. Så jäkla kul. Så om två eckor e hon hästvakt igen så då ska vi ge oss iväg till rävsta och ta med lunch så ha lite picknick. Längtar redan :D

Sen på kvällen hade adde bokat bord på en italiensk restaurang i uppsala, så där åt vi och drack gott. Sen tog vi en promenad därifrån ner till ån. Va himla mysigt. Satte oss på en uteservering precis vid ån och tog oss ett glas vin och en öl. Sen bar det hemåt.
Så himla mysig och bra födelsedag.

Igår var vi ute i Hova för att ha födelsedagslunch för mig och min mor. Jag hade köpt mat och gjort tårta som pappa fick laga :) Så det blev jättebra.

Min farmor och min bror var där + min syster, petra, adde (såklart) och mormor.
Va mysigt och väldans fint väder.


Även lilla kissen fick följa med ut. Hon var väl måttligt road. Rädd för allt så hon låg mest på gräset och gjorde inte så mycket.

Sen igår kväll var jag och Emma ute på corner och drack öl. Syrran och Petra var med från början, men dom gick hem rätt tidigt. Sen kom två kompisar till Emma som stanna hela kvällen. Även Ivana och Lillemor tittade förbi en liten stund. Men jag och Emma hade jättekul. Var meningen att även Frida skulle med men Emma hade ringt henne flera ggr. men hon svara inte. Trist att hon inte ringde till någon av oss när hon visste att vi skulle ut. Men, men.... så kan de va.
Vi hade kul ändå så att säga :)