Ny Bil

Vi ska köpa ny bil.
Ska köpa oss en peugeot 107 och sälja addes bensinslukande monster.
Är ju numera klassa som miljöbil också så då får man tillbaka 10.000 av staten, så kostnaden för bilen blir då 85.000:- och addes säljer vi efter omlack för ca 55.000 tror ja, så då e de 30 kvar i lån som adde ska betala :)
Så i princip behöver ja inte betala nånting alls eftersom adde e skyldig mej så pass mycket pengar att de går jämt ut.
Blir bra med en liten, super bensinsnål bil. Ska dessutom bli skönt att slippa oljudet i addes bil. puh.

Svenskprov å kortsamtal

Då va ja nyss hemkommen från polishögskolan och mitt svenskaprov och korta samtal.
Det gick väl sisådär tror ja.
Trodde man skulle komma dit och göra ett prov och ha chans att komma vidare oavsett hur det gick på provet. Men tydligen va de så att de krävdes ett visst antal poäng för att få godkänt.
Men godkänt fick ja så de va ju tur för mej :)
Sen de där samtalet va lite läskigt faktiskt. Det gick ut på att man skulle beskriva sig själv och varför man vill bli polis i 15 minuter. Det var riktigt svårt faktiskt och det kändes inte som att de gick så bra.
Men hon sa iaf att hon skulle rekommendera mig vidare, men att det för den saken skull inte var säkert att ja gick vidare till nästa. Tydligen va de 7600 som sökt och bara 2400 av dom som fick komma och göra fystestet. Så nu gäller det att trappa upp träningen. För kommer ja vidare så vill ja ju inte åka ut pga att ja va dåligt tränad. Det skulle ju va riktigt jobbigt!
Men detta var iaf en erfarenhet och hon gav mig lite tips om vad ja skulle tänka på om ja inte kom med nu och ville söka igen. Så de va bra :)