nöjd

Jaha ja...
Då var vi anmälda till vårrsuet då. Nu tjejer jävlar :D
Började "träningen" idag med att cykla till jobbet fram och tillbaka. Grym jag e. Var verkligen jobbigt och kondisen var inte riktigt sådär bra som jag hoppats :/

Fick 1.1 på högskoleprovet också, så e himla nöjd. Kanske inte låter så mycket för alla smarta, men för mig e de grymt. Brukar få 0.8, men skam den som ger sig.
Hoppas jag kommer in i höst nu då....

Imorgon e de träning innan jobbet, sen efter ska jag å DJ ut å promenera 1 timma eller så i hova. J-klar va duktigt jag har blivit helt plötsligt. På onsdag e de cirkelträning.
Gäller väl att ligga i nu i början av veckan, för i slutet e de bara jobb å jobb å jobb... å så e de ju valborg på torsdag.
Uppsala nästa.... :)

tvättstugan

detta eviga problem.
Varför kan inte folk respektera tvättiderna??
Jag hade idag tvättid mellan 14-18.
Kommer ner klockan 14 då är dom som tvättat innan mig inte klara. De står och viker sin tvätt, och det är inte lite tvätt. Fine, de går väl bra.
Nu när jag går ner klockan 17.30 för att hämta min tvätt, står det en gubbe där inne och håller på å lägger in sin tvätt i maskinerna. Jag hade tvättat klart och skulle bara hämta sakerna ut tummlaren, men ÄNDÅ.
Vill gärna vika min tvätt ifred. Har jag tvättid mellan 14-18 så är det MIN tid och ingen annans.
Ska börja låsa dörren när jag tvättar från om med nu.

Irriterad.

Långfredag

Tack Linnea för din kommentar!! precis så känns de... :/

Igår va de långfredagen och jag hade fullt ös hela dagen.
Gick upp 7.30, vaknade då och kände mig pigg. Började städa lägenheten (skulle ju ha främmande senare). Vid 10 hade jag tvättid också. Så tänkte att de va lika bra att ta städningen i samband med tvättningen så var allt tråkiga klart.
Blev himla fint hemma iaf :)
Efter det var jag till jobbet och tränade på vårt nya gym. Så j-la fint. Ska ta bilder sen så ska ni få se.. Bastun e de bästa. Aldrig sett en så snygg bastu...

Sen va det bara raka vägen hem och hoppa in i duschen. Syster och Petra kom över vid 16 och då var jag precis klar med allt. Vi lagade mat tillsammans (mest jag). Det blidde stek. Fransyska med vitlök och chili. Mumsigt. Till det pressad potatis och gräddsås. Så himla smarrigt.
johanna å Petra fick med sig resterna hem :)

Efter det så spelade vi wii. Mest dom förstås... små nördar som dom e :P


Mariocart spelas det för fullt. Petra tyckte nog det var roligast.
Sen var dom ju tvugna att prova wii-fit också.


Johanna rockar rock-ring. Såg himla roligt ut och Petra filmade detta också :)
Bra att ha i utpressningssyfte...haha
Observera dom snygga brallorna också. Johanna lyckades spilla kött-saft på sina byxor precis när dom kom så dom var blöta och hon fick låna Addes snygga mjukisar. Hon ville dock inte behålla dom... synd.

varför...

... kan jag inte bara rycka upp mig?!