Hovahill

Fick på mailen typ nyss att min köra farbror hade räknat resultaten fel på kusinkampsträffen och mitt lag hade VUNNIT inte förlorat... så de va ju en jäkla skillnad :)

Idag har jag varit ute i Hova och hälsat på min kära mor å far. Mamma ville kopiera alla mina kent-skivor, så de fick hon ju såklart... :)
Började dock dagen med en springtur tillsammans med Ullis, sprang hela 30 minuter, fy fan va vi e duktiga. De e verkligen helt sjukt :P
Sen va dessutom jag och mor ute och gick ca 45 minuter med vovven, så motion har jag fått så de räcker idag. Men ska jag va het ärlig så tycker ja de e kul att springa, har bättre kondis än jag trodde :D
Men snart e de dax för fystestet, v.48 ska de tydligen dra igång, så de gäller att lägga på ett kol nu om detta ska gå vägen... huha

KKT VI

I lördags var det dax för den årliga kusinkampsträffen.
Detta år något senarelagt (brukar vara på våren annars).
I år var det bara halvdag eftersom Rutte fyllde 60 och skulle ha först lunch med tjocka släkten och sen middag med massa kompisar.
Det började som vanligt med datafrågesport, tillsammans med puzzle och knep&knåp. Vårat lag gjorde bra ifrån sig i denna gren och kom 2a (av tre lag).
Sen skulle vi till gamla uppsala, till de tre högarna. Där skulle vi utöva en cp-aktivitet som visade sig vara ganska rolig. Gick ut på att vi skulle kasta en tennisboll runt alla tre högar och den som kom först imål (flest kast) vann. Vårat lag kom även hä 2a.
Sista grenen var någon form av bockia (hur de nu stavas). Här gick de inte så bra för jag var så dålig.. hehe. Totalt kom vi iaf sist, va ju himla bra presterat... :)

Sen efter detta var det lunch då med hela tjocka släkten. Himla kul och givetvis väldigt högljutt när Wahlströmska släkten träffas. (ni som känner oss vet...hehe)
Sen efter det så drog vi kussar hem till farmor och snacka massa skit.. så kul att träffas, händer ju knappt aldrig. Förhoppningsvis ses vi igen den 3e november för då e de halloweenfest :)


just nu e ja på jobbe. Jobbar med DJ och Eric S. Väldans skoj.
Eric e ju lite speciell... hehe.
DJ sa då Eric fråga vad som händer:
Jag sitter här nere och kramas med Lina.
sen efter ett tag fråga han:
Är ni fortfarande mjuka mot varandra där nere??

haha... så himla skoj :)

Bröllop

Har just fått reda på att en av mina bästa vänner ska gifta sig!!
Vet inte om jag får skriva vem, så jag låter bli.
Jag ska dessutom få spela en stor roll i bröllopet. Det känns helt sjukt roligt!
Detta kommer dock inte äga rum förrän om ca 2 år, men det gäller att börja planera i tid :)

IBIS

Idag har jag varit och provjobbat på IBIS hotel arlanda.
De ringde igår för jag hade för längesen skickat in en intresseanmälan ang. extrajobb el. heltidsjobb. Så de ringde igår och erbjöd mig lite extra timmar. Så de va ju inte mycket att fundera på.
Hade dock världens ångest igår, varför vet ja inte. Va supernervös... längesen jag hade nytt jobb lixom.
Men det gick väldigt bra och nervositeten släppte snabbt.
Fick köra upp kunder till arlanda och pyssla med lite annat också.
Det enda som va lite jobbigt va att de skulle ha personalmöte vid 14 och jag slutade halv 2. Satt dock kvar ett tag för jag skulle skriva in mina timmar å sådär. så de kom ju massa folk då som skulle på detta öte. de startade mötet och där blev jag stående, oviss om vad ja skulle göra. Så jag gick därifrån. Va lixom ingen som direkt brydde sig om att säga hej då eller säga vart ja skulle ta vägen lixom. Givetvis skulle ja inte va me på mötet, så mycket vet ja... ska dit och jobba på lördag igen. 5-13.30. Jobbigt att börja så tidigt, men de går ju alltid. får ju sluta tidigt också :)

snart kommer abbe å jo, så ska vi äta ortilla :D

STCC å bullar

Nu e de ju snart helg igen, men ja tänkte ändå berätta vad jag gjorde förre helgen...

Då va jag, adde å Daniel nere i vadstena och mantorp. Vi åkte ner på lördagsmorgonen och var väl framme i vadstena ca 12.00. Där nere va de fint väder, solen lyste. Så vi satte på värmen i huset och gick ut och plockade upp alla päron som låg över hela gräsmattan, som Pille bett oss om. Vi lyckades tom klippa gräset fast de va något fuktigt.
Sen åkte vi in en sväng till Motala och knatade runt lite.

Hela anledningen till att vi åkte ner va för att vi skulle på STCC i mantorp på söndagen. Vi träffade upp Micke, Carro å Carros pappa inne vid peugeottältet, där vi tydligen skulle få VIP-pass. Så vi fick gratis frukost, lunch och kaffe i mängder (som tur va eftersom de regna typ hela dagen). De körde med en peugeot 407 i racet också, och bra gick de. Han kom trea :D
Efter dagen var slut och han fått sin medalj och så, så fick skulle vi få åka med ett varv runt banan. Det var superkul. Tyvärr va de ingen rallybil vi fick åka runt med, utan en helt vanlig 407 diesel 2.0, men med en recerförare bakom ratten gick det undan ändå kan jag lova. Så det var verkligen kul och värt allt regnet :D

Sen har veckan gått. Jobbat lite. Så har jag å henky dragit ihop en liten fest med jobbet. Eller fest å fest, vi tyckte helt enkelt de va dax att göra nå kul. Så den 17e ska vi bowla, supa å käka.. haha..
Idag e de kanelbullens dag och givetvis va de bullbakning. Dessvärre upptäckte jag att jag bar hade yttepytte kanel kvar så de räckte inte så långt. Utan de blev mest kardemummabullar, men de går ju de me :D

mmmmmm