Adde 25

I söndags fyllde adde 25 år.
Eftersom jag e så fixig så hade jag fixat lite :D
Dagen innan hade jag varit iväg till brödboden och köpt en prinsessstubbe, så på morgonen den 18e fick adde tårta till frukost :D
Fick present av mig och av Leila & Christer som han inte öppnat.
Sen på dagen där kom syrran över å vi åt lite lunch å ännu mer tårta.
Runt 15 kom Micke å Carro hit och då åt vi ännu mer tårta :D
Sen på kvällen hade jag bokat bord på Hasselbacken, för 8 pers.
Jag hade bjudit dit Addes vänner, utan att adde visste något om det. Så jag hade kommit överrens med dom att de skulle vara där lite tidigare så skulle vi komma runt 18 då jag bokat.
Så när vi kom dit, satt dom där redan. Adde blev jätteförvånad så de va superkul :)
Vi blev dock bara 7, för Karlsson backa ur i sista stund. Blev ju inte jätteförvånad direkt.
Så de va jag, Adde, Dick, Daniel, Hansson, Johanna å Ullis. Johanna å Ullis fick lov att åka kommunalt dit så de inte blev avslöjat :) Men de fick åka med i bilen hem sen.... Ullis körde också. Duktig hon :)
Kvällen var jätte lyckad och det var god mat och bra service. Jag & Dick slapp betala för vinet också, för de hade dom glömt skriva upp på notan. Så de va ju 350 spänn de... kändes skönt att slippa, synd bara att vi inte tog ett dyrare vin.. hehe.

Ska bara tillägga att dagen innan var jag på Kent-konsert med Minna & Ronni. Konserten var helt j-la, sjukt, otroligt bra. Helt underbar. Precis rätt låtar i rätt ordning. Fattar inte att de alltid lyckas så bra :D Sjukt nöjd!!

Vilken lättnad!

Okej, härmed är jag världens lyckligaste tjej!!
Fick just ett mail från polisrekryteringen där jag fick meddelandet att jag ska få komma och göra fystesterna. Jag måste dock ta mig till Falun den aktuella provdagen, men det är smällar man får ta.
Proven var dessutom bara mellan 13-17, så då kan jag ju bila upp på morgonen. Känns tokbra!
En annan sak som dessutom också var tokbra är att detta test inte är förrän den 16/1 så då har jag typ 2 månader på mig att träna. Nu har hoppet kommit tillbaka ordentligt. Nu är jag mer motiverad än nånsin.
F-n va skönt. Har varit så otroligt nervös...

deppigt värre!

Känner mej skit deppig, de va ett tag sen!
Känns som om jag står och trampar på samma ställe medan andra runt omkring mej uppfyller sina drömmar.
Idag sa Lillemor upp sig, för att börja på ett jobb som kommer närmare hennes slutmål. Nu e jag den enda på kontoret som jobbar på benstocken i evighet. Syrran e ju kvar, men med en ny tjänst.
Nora har kommit in på polisskolan och börjar i umeå i januari.
Ullis har fått nytt jobb och jobbar nu på ett boende (också de en bra merit för fortsatta drömmar).
Ivana e klar med sin utbildning och gör de hon tycker om att göra.
Adde, ja... alla ni som känner adde vet ju att han älksar sitt jobb mer än allt annat.
Fattar inte att alla göra förändringar och själv står jag bara kvar på samma ställe och stampar.
Nu tänker ni säkert att jag ska ju söka till polisskolan. Men vem säger att jag ens kommer vidare till fysproven? Bara för att jag gjorde de sist. Sen ska jag klara av testet också, för att sen utsättas för ännu fler tester. Kanske inte ens kommer in på polisskolan även om jag klarar alla tester. Orkar jag verkligen vara kvar på benstocken i alla j-la evighet. Känner mej så urless på allt just nu.
Sen till råga på allt så ska man behöva jobba natt i helgen med en j-la grinpitt och en annan som jag inte kommer överrens med.
Livet e inte rättvist!!!