oj... redan nyår?

Oj, då va det nyårsafton imorgon.
Vi ska ha middag hemma hos oss. Minna & Ronni och Micke & Carran ska komma över på en trerätters.
Och jag insåg idag vad mycket jag måste göra imorgon, (jag och Adde). Har inte städat för fem öre, så det måste göras. Sen måste det handlas till middagen mm. Så hade jag tänkte försöka träna en stund imorgon. Minna & Ronni kommer runt 17.00 så det känns som det komer bli häktiskt fram tills dess, men vi får hjälpads åt så går det fort. :D

Ser iaf fram emot det mycket. Ska vi väldans roligt...

neråt...

Liten nergång idag, med tre veckor kvar.
Var ett bra tag sen jag sprang nu, har ju haft problem med benhinnan på mitt högra smalben och har därför tränat crosstrainer och cykel istället för löpning.
Detta har dock inte räckt. Provade springa idag för första gången på flera veckor.
Orkar klart mindre, men det är ju så läget är och jag får ta det därifrån. Snart har jag dessutom nya löparskor så då kanske jag slipper problemet i benet och kan ge gärnet nu de sista veckorna.
Sprang iaf ca 15 min. Började på 10km/h och slutade med att springa 3 minuter i 12km/h. Kändes oerhört jobbigt i den hastigheten. Men nya tag bara...

Mina fynd

Måste ju visa er vilka fynd jag gjorde idag på rean.
Ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten, måste lista ut hur man sätter in tiden på kameran....


Så j-la toksnygga!! Halva priset på dom så de gick lös på 450:-


Totalt: 999:-


Så kan man slänga på sig en snygg kofta, Totalt: 1248:-


Totalt: 1049:-


Totalt: 649:- (med skorna då förstås)

Sen har jag köpt mej en nyårsoutfit. Men den kan jag ju inte visa nu.
Den kostade totalt under 400:-. Mycket nöjd med mina fynd.

Mellandagsrea

Igår blev en relativt lugn hemmakväll.
Jag, Adde och Fisken spelade Nintendo Wii (som jag fick i julklapp). Var superskoj. Jag och adde spelade först (eftersom vi bara har två handkontroller) och jag vann hela tiden mot han. Kul :)
Sen ledsnade jag så då fick Fisken ta över. Gick nog rätt bra för båda. Var kul dock när fisken skulle spela bowling. Han "tappade" klotet bakåt flera ggr. Många goda skratt.

Idag har jag och Adde varit på rea. Åkte till kista så vi var där när de öppnade. Var väldigt lugnt faktiskt. Skönt när de inte e så mycket folk. Köpte en massa grejjer, men allt på rea så fick mycket för lite pengar. Tänkte jag skulle köpa ett par nya löparskor på löplabbet också. Fick ju 2000 av mor å far som jag tänkte använda till det men de hade typ inga skor alls. dessutom så verkade hon jag fick hjälp av väldigt okunnig, så hade ingen lust att köpa några och sen komma hem med fel, som det blev sist.

Ska försöka klara mig med dom jag har ett tag till så får vi hoppas att de går bra. Eller så får ja åka in till stan och kolla där, vi får la se vad jag hittar på.

Fortfarande inte sjuk!! :D

Biokväll

Igår var jag, Adde och Henky och såg:


Jim Carrey e ju så j-kla grym. Filmen var verkligen toppen bra.  Rekommenderar!

Innan filmen var vi och käkade på Helenes inne i stan. Massa ungar som sprang omkring på restaurangen. Väldigt irriterande. Kan inte föräldrarna ha lite bättre koll på sina ungar. Jag tänker ju bara på min egen uppfostran och att jag aldrig skulle fått hålla på på de där viset och nu förstår man ju varför. Föräldrar ska kanske bry sig lite mer när de är ute bland annat folk. Hur som helst var detr rätt jobbigt och när dom väl gott var det äntligen lite lugn och ro. Maten var god som vanligt, men börjar kännas lite tjatig eftersom jag och Adde typ alltid går dit när vi ska gå ut och äta. dags för nått nytt.

Idag känner jag mig helt frisk igen, så det blev inget av den där ev. förkylningen vilket känns sååååå himla skönt.
yey

Ledighet... ljuvligt

Äntligen ledig.
Shit var jag avr slut igår.
Har avrit en väldigt häktisk vecka. Jobbat från 7 på morgonen och sen har det bara varit att ge sig iväg till olika aktiviteter. Nu e jag som sagt äntligen ledig och inga jätteplaner.
Idag ska jag, Adde å DJ gå på bio och äta nått gott innan. Imorgon var det snack om att träffa Micke & Carran, vi får väl se. Sen ska ja kanske försöka ta mig in till mellandagsrean. Får se om jag orkar. Men det kan vara ganska kul.
Ev. håller jag på att bli förkyld också, men jag totalignorerar det. Vägrar bli förkyld.
Snart e de ju fystest och då kan jag inte bli sjuk nu. Det skulle ju förstöra allt. :(

Håll alla tummar nu!

Det blev en vit jul...

Igår kom snön.
Helt otroligt bra timeing. Kom inga mängder, men lagom så det blev vitt på backen.
Jobbade igår fm, till 12. Sen var det raka vägen till Hova där julfirandet med högljudda släktingar var i full gång.
God julmat och ttrevligt sällskap. Alla syskon var med + Petra. Adde e sjuk så han låg hemma och sov och Agnes var med sin familj och firade jul.
Lagom till kalle anka drog de flesta iväg hemåt, så blev det lite lugn och ro. Efter Kalle så åkte även Lucke o co. Så då blev de bara familjen kvar och lite lugn och ro.
Fick en hel del julklappar.
Fick pengar av mor å far som ja ska köpa mej nått bra för. Så fick vi 50.000 av farmor som hela familjen ska göra nått för. Undrar just vad det kan tänkas bli.
Det var överlag en bra jul. Var dock väldigt trött för jag har jobbat hela veckan plus att de varit en massa annat varje dag. Nu e  jag iaf inne på sista arbetspasset, sen e jag ledig 4 dgr. Ska bli grymt skönt.

God Jul alles

Ingen diskussion

Igår var jag "som vanligt" hos per och kalenderkvällarna.
Var ett band där och spelade, Ingen diskussion, som var super bra.
Verkligen imponerad. Tror nästan jag ska köpa deras skivor tom. Ska se vad dom kan tänkas kosta bara.

Mamma: Jag håller med. Ville se din och mormors reaktion. För jag själv tycker jag blev väldigt lik Agneta också. Lasse tyckte jag var lik dig, men som sagt mer lik Agneta.

sisådärja

Såhär blev det....


Fint va??
Känns supermega bra. Så skönt med så kort hår också....


På kvällen hjälpte Kissen mig att slå in julklapparna.





så duktig så... men nu e ja så gott som klar med alla julisar iaf.
Känns mycket bra :)

Helgen

Vilken fantastisk helg jag haft :)
I fredags träffade jag Linnea i stan vid 18. Linnea hade läst om nått ställe vid honrstull där vi skulle äta. Det var verkligen gott. Åt skaldjursrisotto.
Efter det tog vi tunnelbanan till Mariatorget till en bar som Linnea läst om som skulle va bra. Den va bra och de hade massa drinkar å grejjs. Det som blev jobbigt var att de va soffor som man satt i och jag och Linnea satt i en tre-soffa själva. Mitt emot vår var det ytterligare en tre soffa som det kom fyra pers. och tryckte sig ner i. Det värsta var att de väntade sällskap. Så efter ett tag kommer en snubbe och sätter sig bredvid mej, så de va väl lugnt. Men sen efter ett tag kommer ytterligare en som ska trycka sig ner. Dessutom kan man inte va lite uppfostrad och ta lite plats, utan han tar typ upp halva soffan och verkligen "trycker" ut oss. Skit jobbig e han också å frågar massa dumma frågor. Så vi drar vidare till nån nattklubb som ligger precis bredvid. De har gratis inträde innan 23, så de passar oss fint.
Vid 23- 23.30 nått sånt messar adde att de e på Hirschenkeller, så vi drar dit och får pynta 100 spänn i inträde + garderob. Svin dyrt. Men kul hade vi. Vi festa loss där till 2.30 då vi blev upphämtade för hemfärd. Va väl i säng runt 4.00.


Jag och Linnea på baren innan vi blev "utklämda".


Fullt ös på dansgolvet :D

Sen på lördagen hade jag middag för mina syskon och deras respektive. Super trevligt.
Hade lagat en tre rättern. Hos vissa var förrätten inte så poppis, men så kan de va när man inte äter varken fisk eller sill.
Var iaf väldigt lyckat tycker jag. Däremot vart jag super trött vid typ 20 med tanke på sömnbristen natten innan.

Söndagen var iaf lugn. Var och gymmade.
Sprang, hör å häpna, 12km/h i 10 min.
Idag var jag på gymet igen och sprang 11km/h i 16min.
Riktigt stolt över mig själv måste jag säga.

Sen måste jag bara tillägga att idag gjorde Frida mig väldigt glad.
Löste av henne imorse på jobbet och vi snacka lite skit å sådär, sen åkte hon hem.
På vägen hem skickade hon ett sms till mig:
Du är ju bara bäst!

Sånt kan verkligen göra ens dag!!
Så Tack gums :D