Mycket

Fick veta i måndags att jag blivit antagen till fystest hos polisen. Jag var utom mig av lycka. Hade inte väntat mej det eftrsom det var närmare 8000 som sökt och bara 2400 som skulle vidare till fys.
Dessvärre han jag fått en tid som inte passade eftersom de krockade med min resa till Frankrike, tänkte väl att de inte skulle va några problem att byta så jag ringde i tisdags och kollade.
Men det gick tydligen inte, så jag får söka igen och göra om allting från början. Känns ju så lagom kul. Hela tisdagen var förstörd.
Känns fortfarande ruttet. Men finns ju som sagt inte mycket jag kan göra åt saken, får hela enkelt fortsätta träna så jag e riktigt fitt till nästa omgång och hoppas på de bästa då. För kommer ja till fystestet då så kommer jag klara det med bravu.

Idag har jag sökt jobb. Är mer en less på benstocken. Har sökt till G4S och SOS-alarm. Ska även skicka ansökningar till hotellen på arlanda. Får se om det ger något. Hoppas, hoppas.
En kollega på jobbet skulle höra sig för också. Han har hjälpt en annan av mina kollegor att hitta annat jobb och det gick lysande för henne för hon slutar på måndag för att sen börja på sitt nya på tisdag. Är verkligen glad för hennes skull, men kommer sakna henne som fan för hon var grym!!

Snart ska jag iväg till stan för att träffa upp Marcus och Linnea. Ska käka lite och dricka lite öl. Va ett tag sen jag träffade dom båda så de ska bli nice. Dessvärre så verkar de som att Linnea går på nån diet och får varken äta eller dricka öl. Jäkligt trist för henne. Kommer va jobbgt för na att bara sitta där å suktas. Men, men...