Helgen

vilken helg jag haft.
Mer lyckad e de svårt tt få den. Blev dock väldans lite sömn.
I fredags kväll kom Linnea hit. ag hde lagat fransk laxlåda åt oss och det var mumsigt värre. Linnea hade med sig vitt vin som vi drak och sedan drack vi upp de som vr kvar i min BIB. Så de blev en del. Åt en massa ost å kex oxkså å snackade skit hela kvällen och natten.

Linnea roade katten också. Vilken hon såklart gillade. Hon tycker mycket om det där otrooooligt snygga röret hon fick av petra :)

I lördags så åkte jag och Minna på spa kryssning med Birka. Jäklar vilken skillnade det är mot cinderella. Skit snygg båt, otroooligt snäll och serviceminded personal.
Vid incheck så skulle vi betala frukost och spa behandlingar med våra presentcheckar vi fick då vi fyllde år. Man fick dock ingen växel på dom. Men hon i inchecken tyckte då att hon kunde bjuda på frukosten så behövde vi inte lägga till så mycket sälva utöver checken på 500:-. Väldigt tacksamma för de :D
Så bara där började allt väldigt bra.
Sen direkt då båten åkte hade vi bokat spa behandling. Vi hade ansiktsbehandling, massage och fotmassage. Tog 1,5 timma. Efter det var vi i relaxen och bubbla lite å bada ångbastu. Kom det några andra gäster och snacka med oss och tyckte vi skulle komma ut till dom i poolen utomhus. Den var dock knökfull med folk så vi skippade det.
Efter detta var det middag. Buffe ingick i presentbrevet jag fått av Adde så det fick bli det. Väldigt högljut och mycket 50 åringar som var åt h-vete för fulla och dryga. Lagom kul.
Efter det var det till att klä om och sen till dansgolvet som hade öppet till 3.00. Dansade tills dess.


Min party outfit. Fick komplimanger att jag hade "de snyggaste benen på båten". Så det var bara att tacka å ta emot. Var även nån som trodde jg jobbade på båten. För jag var så lik en tjej som serverat mat till dom. Glömde förstås fråga om hon var snygg :P


Två snygga babes på väg ut för att partaja :D


Snyggaste utsikten från hytten och största fönstret också. Super fina hytter var det.

Dagen efter detta vkna jg vi 8.00. Vi skulle gå upp 8.30 hade vi sagt för att äta "frukost vid poolkanten". Det gjorde vi också. Super schyst frulle. Och gott.


Inte helt fel va? Skump å allt. :)

Efter frullen så var vi ju tvugna att gå upp å kolla på löpspåret de hade längst upp på båten. Tog aldrig med mig mina skor, hade varit grymt skoj att springa där uppe. Men det blåste som attans och gungade gansk duktigt så de v inget hitt. Dessutom lite halvbakis.


soligt med blåsigt.

Så istället för att springa gick vi ner igen till poolen och solade och badade bubbel. Bastade en stund också. Så nice.
Efter detta var det taxfree.. de bästa av llt.. hehe. Det enda dåliga var egentligen att taxfree:n vvar rätt liten. Fanns inte så mycket som på Viking, men det mesta andra vägde upp detta.

Sen efter shopping gick vi upp till spa avdelningen igen och satt där i deras "bar". Lugnt och skönt.


Vi drack varsin hälsodrink och började känna oss rätt möra. Iaf jag. Som även syns på denna bild. Inte världens piggaste direkt.
Så de som hände sen var att vi åt lite lunch och sen låg i hytten och koplpade av.

Tack till lla er som gv oss denna present. Kunde inte varit bättre. Så tack: Adde, Johanna, petra, Dick, Daniel & Camilla, Hansson & jenny & Martin. Vet inte riktigt vilka som var med för det stod ingenstans, men hoppas jag inte glömt tcka någon!!

*Bamse kram*

fotografering

Igår var jag och Minna på fotografering. Himla kul grej.
Vi blev stylade och fotade.
Under sminkningen fick jag lite komplimanger också.
Hon sa att jag hade jättefin hud, det har jag hört förut, men alltid kul att höra det igen.
Sen sa hon också att jag hade jättfin form på mitt ansikte och att jag skulle passa jättebra i korta frisyrer. Kul att höra. Vet inte om det är sant, men kanske... vore kul att prova nångång, men då ska man nog gå till en duktig frisör som ser vad man passar i. För jag har ju noll koll....


Här är en av de bilder vi tog.
Tog ju mest på var och en försig, men denna tog jag på oss tillsammans. Tycker den va himla bra :D


Detta är en annan. Har ju några fler som jag tycker är minst lika bra.

Kul va de iaf att göra en riktig tjejgrej.