Inflyttningsfesten

Hade inflyttningsfesten igår då.
Blev en jäkla massa folk, trots att alla inte kom.
Hade skrivit att festen började 18, men hade inte riktigt räknat med att alla skulle dyka upp i tid för det är ju lite så med människor nu för tiden.
men till min stora förvåning hade de flesta kommit innan klockan slagit 19 och då skulle alla äta samtidigt och då blev de trångt kan ja säga. Men det gick iaf som tur va. Dessvärre åt folk lite för dåligt för de blev en massa över.
Så jag var till Ivana och Daniel och fikade och då tog jag med en bit till Daniel eftersom han inte var med igår. Var supermysigt hos dom, super fin lägenhet och väldigt fint inredd.
Efter det åkte jag till jobbet och dumpa smörgåstårta där också, nästan en halv och efter det åkte vi och hälsade på farmor så fick hon också en bit. Så nu e de inte mycket kvar. Ska ut till Hova imorron så då tar jag nog med mej resten så blir de slut sen.
Är rätt trött idag förövrigt. Sov kanske 8 timmar inatt och vaknade flera ggr och behövde dricka vatten... blev en hel del öl igår :)


Mycket sen sist

Hej Hopp.
Nu är det väl ingen som läser min blogg längre eftersom jag inte skrivit på hur länge som helst.
Men nu är iaf lägenheten så gott som klar. Håller på och sätta dit dom sista listerna i hallen som vi dragit ut på som f-n. Men på lördag e de inflyttningsfest å då måste allting vara snyggt.
Bra att man har lite press på sig så man tar tag i saker å ting. man blir så lat annars.

På lördag e de som sagt inflyttningsfest å de ska bli superkul. Vi kommer bli runt 30 pers. Får se hur det går. Så många har vi nog aldrig varit på nån fest förut. Men finns de hjärterum så finns de stjärterum som man brukar säga. Tur är ju att lägenheten e större än någon vi tidigare haft så chansen e ju iaf större att vi får plats :)

Johanna åkte ju till Thailand/Australien i förra veckan. Känns jäkligt trist å tomt. Är jäkligt avundsjuk också. Snart åker ju mor å far också så då blir jag ensam kvar här i detta kalla sverige för brorsan e ju som bekant redan där borta.Vill ju också ha värme!!!
Petter kommer iaf hem i början av mars å då ska han bo här några dagar å de ska bli kul att få höra om allt han varit med om. sen efter de nånstans i mitten av mars kommer mor å far hem å sen i början av april systeryster.
Blir nice.

Själv e jag hemma från jobbet idag för jag vaknade runt 4.30 och kunde inte få fram ett ord. Halsen var som igenstoppad. Så ringde jobbet och försökte med krasslig röst säga att jag skulle va hemma. Som tur va så släppte detta när jag sen vaknade runt 9-10. Har fortfarande ont i halsen och känner mej allmänt risig men jag ska till jobbet imorron. Vill inte va hemma e så trist. Ibland e de faktiskt kul att joba, tro de eller ej. Sen har ja inte råd att va hemma heller för den delen.

Beställde resa till Frankrike igår också. Åker den 10 juni och kommer hem igen den 19 juni. Kostade ca 2000 per person fram och tillbaka, billigare har man ju vart med om men väntade nog för länge också. Hade hoppats på att de skulle bli billigare men det inträffade ju givetvis inte. :(