Johanna 28

Igår fyllde syster 28 år.
Detta firades på Hard Rock Cafe i Stockholm.
Vi var ett gäng på 14 personer.
Mycket trevligt var det.



Jag berättade för vår servitör att Johanna fyllde år idag och då sjöng personalen ja må hon leva å så fick hon denna vackra kreation. Glass med fire :)



Presentöppning. Av mig fick hon öronljus som hon sååå gärna ville ha. Faktiskt. Så nu ska hon suga ut allt äckligt ur öronen och förhoppningsvis höra bättre. Vi får la se.
Sen fick hon även av Petra, mig å Adde att vi ska gå på Koh Pangang den 25 april å sen efter det gå på stand up showen RAW. Ska bli jäkligt kul. Men de e ju ett tag dit.



Bror min och hans söta flickvän Agnes (eller Dagny som farmor säger).

'

Jag å Adde. Vi kunde hålla sams näästan hela kvällen. Adde va full och ganska jobbigt, men ganska rolig också.. hihi.

Vi åkt hem ca 00.00. Va rätt trött efter att ha jobbat tidig morgon å sen efter jobbet kom Emma över och fikade tills vi skulle dra. Så han inte vila något emellan.

Ska lägga upp bild på min fina rosa dator också, som tyvärr redan har åkt iväg på lagning. Så e de när man väljer märket Acer. F-n... men ville ju ha en lite rosa å då fick de bli de...*suck*



Visst e den fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D

En dag på stan...

Imorse gick jag upp 8.30 för att ta tåget 9.30 till stan. Skulle kilppa mig och färga håret 10.30.
Kom till hårgänget och de började med att färga håret.
När jag satt där med hea håret fullt med folie så tittade jag över, snett åt höger för att se vem som satt där och blev klippt. Jag blev lite förvånad när det var Darin.
Han såg ut precis som på tv. Han verkade väldigt trevlig och pratade med sin frisör hela tiden.

Färgningen bev iaf bra och håret kort. Känns sjukt skönt med kort hår. Är inte mycket kortare än sist men det känns så.

Efter klippning och färgning som var klart strax innan 14.00 så träffade jag upp Minna.

Vi begav oss till sandyns och åt en välbeövlig lunch.

Efter det blev det lite shopping. Jag köpte lite surmpor, en ny väska som jag ska ha när jag behöver bära med mig min snygga dator :)

Vi fikade lite å sen var det hemåt.

Kom hem alldeles utslagen. Var en tuff dag på stan och många pengar fattigare. huha...


Imorron e de jobb igen. jäj


aha

oj nu va de ett tag sen.
Har jobbat idag, va precis som vanligt.
Var och kollade in det nya gymet som är under uppbyggnad. Ska tydligen var helt klart v.15 tror ja Lasse sa. För då ska Lelle komma och gå igenom allas ryggar å sen ska man få personliga övningar. Kommer bli så j-la skitbra!!
Så nedräkningen har börjat. :)
Imorgon äre mer jobb. 12 timmar, sen till Ullis å kolla melodifestivalen och snacka skit. Ledig på söndag, ska bli grymt skönt.
Måste plugga lite då, så jag hinner ikapp. eller jag ligger ju egentligen före men vill liga lite mer före så det inte känns stressigt och jag inte hinner med sen istället.
Pluggar naturkunskap B för er som inte vet. Måste ju det för att kunna söka till sjuksköterska. Har ändrat inriktning nu. Blir nog inget med Polis, utan ska satsa på sjuksköterska istället. Sen får vi se om det blir ambulansförare eller barnmorska efter det.
Hur som helst e de tråkigt med naturkunskap och sist jag skickade in mina "läxor" var jag toknöjd och tyckte jag gjort bra ifrån mej, men fick ÄNDÅ bakläxa. Blä....
Men just nu e de kemi å de e sämst... blir bättre längre fram i boken tror ja.

jäjä.. life goes on

Måste ses

Kanske ett bevis på att kunden inte alltid har rätt??

http://video.feber.se/art/149841/det_stod_dubbelrum_p_biljetten/

Asså allvarligt?!
Finns nog smartare människor i världen...

fort gick de...

uj vad helgen har gått fort.
Jobbade på Benis mån-tors. så skulle egentligen ha haft min långhelg denna helg. Men hade tagit extra på Dalen, så jobbade där från 16.00 på fredagen till 16.00 på lördagen. Så där gick de ju ett helt dygn av min lediga helg. Men va kul att jobba där -som vanligt.
Igår kväll var jag, Adde å fisken i gamla stan och käka på grill ruby. En jäkla schyst grill-restaurang. Bra kött, schysta tillbehör och god öl. Dock dyr öl, så hade inte råd med mer än 2.
Efter det åkte vi till ballbreaker för att bowla. Jag var inte sämst för en gångs skull. Fisken var sämre :)
Fast jag vann över adde första gången iaf.. mycket duktig.
Idag har vi mest slappat bara.
Gick med Ullis till stallet fram och tillbaka nyss och gav hästarna kvällsmat. Tog ca 2 timmar fram och tillbaka så lite motion fick vi där. Känns skönt :D

Imorgon är det nattjobb som gäller. Ska bli ooooootroligt skönt att jobba natt denna vecka faktiskt. Inte ofta man tycker det, men nu känns de befriande.:D