dåligt o bra

jaha... va ska jag säga.
Fystestet var som i en liten ask. Men nu har jag fått benhinneinflammtion i smalbenet och får inte springa. JAG BLIR SÅÅÅÅÅÅÅ TRÖTT PÅ DETTA!!!
E de kanske inte meningen att ja ska bli polis??
ska äta voltaren tills på måndag å ta de lugnt tills dess. Så får vi se vad som händer.
Känns det bättre ska jag till och börja med cykla och fösvinner snön ute så blir de nog mest intervall spring för det är avklarat på 10 minuter och ger väldigt mycket.
Just nu känns det j-ligt hopplöst dock. E de inte de ena så e de de andra.

En (eller snarare två) god nyhet är att audin är såld. Såååååååååå underbart skönt. Fick 170 för den så de täcker ju lånet plus lite till. Det som blir över efter lånet e betalt går till 107an.. så e den också snart avbetald. Känns riktigt skönt. Så vår ekonomi går framåt iaf :)
Å vi ska inte köpa nån ny bil än på ett tag heller utan ska klara oss med 107an lite till.

Sen nummer två är att adde fått nytt jobb. På en firma inne i stan visserligen men då kan han åka kommunalt jättebra och det är nästan sämre för honom att åka bil med tanke på köer och tullar. Men det verkar vara ett skitbra ställe med mycket förmåner och en j-kla bra chef. Så e de så skönt att han slipper de där j-la stället i Kista.
Tydligen så har Micke blivit erbjuden hans tjänst. Lustigt. Men tydligen så ska han ha "övergripande ansvar för reservdelar". I stort sett den tjänst som inte skulle finnas kvar, den tjänst adde hade. Men VDn där borta e ju heeeeeeeeeeeeeelt störd. Iaf vad jag fattat.

så mycket ljust för addes del... Glad för det!!

Helgen

I fredags så var jag som sagt och shoppade lite.
Blev en ny vinterjacka. Super fin och super tjock :) Köpte även 2 koftor, en blus och en kjol. Väldigt nöjd.
Hittade dock inga vinterskor så de börjar bli lite krisigt. Använder ett par från förra året nu som blir blöta direkt, så inte så bra direkt. Sen på kvällen åkte jag till Minna och Ronni och kollade på idol, åt Thaimat och en del annat smaskigt.

Igår så va jag, adde, dick och daniel ut å käka en bit mat. Trodde de bara skulle bli de å sen hem. Men efter det blev det bowling. Och en "kompis" till dick kom också å va med och bowla. Super trevlig tjej. Efter det drog vi till nån bar som låg lite undanjömt. Namnet på stället har totalt flugit ur huvudet. Men nånting med galleri iaf. Så där satt vi å drack lite å snacka lite skit. Så kom Linnea förbi också. Jättekul :)
Stället stängde dock 1.00 så de va ju lite synd för vi hade så himla trevligt.
Efter det va de hem å i säng. För vi skulle ju ha gäster vid 14.00 dagen efter.

Så idag då va mina föräldrar och addes mamma på lunch/middag/fika. Hade fullt upp från 12. Hann inte ens göra allt som jag skulle, men maten räckte gått å väl ändå. Hade gjort som små tapas. Mycket gott iaf.
Efter det år vi tårta. Prinsesstårat såklart eftersom adde fick bestämma.
Väldans trevligt.
Haft en fullspäckad helg och har inte hunnit med en sak som jag verkligen hade velat hinna med.
Ullis...

Lite av varje

Blev inget firande i måndag för dit vi skulle va de stängt. Men i tisdags åt vi iaf lite tårta och sådär så lite firande blev det då.
Imorron ska vi ut med några vänner å äta lite så vi får fira då :)
Å på söndag kommer föräldrar å svärföräldrar å ska äta middag. Får se hur de blir med det dock. Christer verkar vilja komma på lördagen nu istället men de funkar ju inte riktigt. Vi får väl se, han ändrar sig nog.
Har haft en del bekymmer med att få ihop nå gott att äta. Men tror de e löst nu. Svårt att kombinera allas viljor eller hur man ska se på det. Far å son Bramkvist äter ju inte vad som helst å sen e ju mamma vegitarian. :)

Idag ska jag iaf köpa mig en ny vinterjacka om jag hittar nån. Har fått 20% rabatt på stadium så den kom ju väldigt lägligt. Hoppas jag hittar nån fin å jäkligt varm ska den va också.
Har sparat pengar så ja ska kunna köpa mej en fin och varm jacka. Mycket duktig :D

Trevlig helg alles

Bra dag!

Idag känner jag mig grym!!
Va på fymmet å sparng i 30 minuter, gick grymt fint. Börjar dock få lite ont i höger smalben. Alltid ska de va nått. Överansträgning tror jag. Behandlar just nu med tigerbalsam. Hoppas det hjälper.
Sprang iaf 30 minuter i 10km/h, mycket bra av mig. Kunde säkert hållt på längre men kändes dumt när jag hade lite ont.
Så fystestet känns lätt som en plätt :D

Imorgon fyller älsklingen 26 så vi ska ut ikväll å äta en bit mat eftersom jag ska på firmafest imorgon kväll. Så vi får tjuvstarta firandet lite :)

Känner mej glad idag. Det går väldigt upp å ner. Igår va de tufft, men va trött oc kså å då känns allt jobbigt å orättvist. Men nu känns det som inget kan stoppa mig... woho!!

Fystest

Då har jag äntligen fått besked från polisen.
Fystest kommer jag gör 21/1 klockan 8.00. Det är ju verkligen långt kvar så jag hinner träna upp mig ordentligt. Verkligen glad och tacksam för det.
Fick sista veckan. Jobbigt om jag hade fått v.48, men hade ju gått ändå kanske. Men nu e jag säkert på att de kommer gå, bara jag inte får tillbaka några krämpor så...

Nu e de bara köra på!!!