Midsommar

Som "vanligt" firade vi midsommar mer Micke & Carran ute på Lisö. Mysigt och i år var det tom soligt. Dock inte alltför varmt på kvällen. Vi fick lite lunch när vi kom ut. Sen spelades det vollyboll och femkamp (där tjejerna tog hem segern) och sedan var det middag. Supermumsigt med färskpotatis och grillat.


Jag var typ sämst på vollyboll, men jag försökte iaf och hade väldans roligt :D


Femkampen. Skulle kasta ringar runt en poängtavla. Jag lyckades skrapa 50 poäng till mitt lag som också vann denna gren. Ingen annan lyckades få bågon poäng alls.


Segerdans


Adde tog det mest lugnt med hans ryggskott. Låg mest och drack öl :)


Dick, Camilla & Carran myser lite innan middagen. På den helt sjukt stora altanen.


Middag. Micke, Kerstin & Stefan. Kerstin & Stefan är Mickes föräldrar. rare och trevligare människor får man leta efter. Man känner sig alltid otroligt välkommen.


Micke i dom snyggaste brillorna.


Nån som brände sig i solen... haha

50-års festen

I lördags hade jag och Minna 50-års fest. Vi fyllde 25 var. Jag har inte fyllt än, men vi slog ihop det och la festen emellan våra födelsedagar.
Väldigt lyckad fest. Lite irriterande bara att alla skulle tjatat om fotbollen. Det var ju match samma lördag Sverige-Spanien. Vi förlorade ju ändå så de gjorde ju inte så mycket.


Jag och Minna till bords. Fick tvättmedel av Minna med mitt namn på. Liten interngrej :)


Petra (Johannas flickvän) var duktig och hjälpte till att grilla. Även Johanna och pappa hjälpte till med detta. men Petra e ju "pyromanen" i familjen så de va mest kort på henne när hon grilla :)


Olle (min kusin), tillsammans med Petter (bror), Henke (kollega) och per (kusin) stod för underhållningen. De var jätteduktiga. Mest impad var jag av olle. Riktigt duktig :)


Festlokalen. På väggen hänger en hälsning från bästisen Markoolio :P


Vi bjöd på sill & potatis till förrätt, grillat, potatis, coleslaw & smör till huvudrätt och kladdkaka med jordgubbar och grädde till efterrätt. Tror alla blev mätta och belåtna.


Fullaste kille på festen :D


Här sjungs det "ja må dom leva" i långversion. Tror de va minst 5 verser. De sjöng för oss 2 ggr. En gång var det den vanliga verisonen :D Min mormor närmast i bild.


Så hade vi femkamp också. Där Ulrika och Arminas lag vann. Duktigt tjejer. :D
I femkampen ingick även en tipsrunda där det endast var en person som hade alla rätt. Vilket var min pappa. Jag var väldigt imponerad. Det hade jag inte förväntat mig. Kul.


Här får han även en flaska cider för sin insats.


När de flesta gått hem, blev det dans i lokalen. Daniel och Camilla visade hur man skulle göra.

Inget prov

I onsdags tog jag beslutet. Det blir inget fysprov denna gång.
Har inte kunnat träna på 2 veckor och kondisen har typ försvunnit. Det är sjukt hur fort det går.
Var hos kiropraktorn samma dag och han gjorde en undersökning för att konstatera var jag har ont och på vilket sett. För nu ska de skicka mig vidare till antingen en ortoped eller en sjukgymnast. Vi får väl se.
Själv hade jag tänkt börja cykla till jobbet nu iaf, försöka få upp kondisen. Cykla e ju inte lika påfrästande för höften som springa är. Så hoppas kunna få upp kondisen igen genom att cykla.
Så ska jag söka in i höst igen och hoppas på att benet e helt då :)

På lördag e de fest. Wohoooo. F-n om de regnar....